Team

Team 2019-12-13T15:14:00+00:00

Ons team

Holland Marketinghuis is een B.V. die werkt met een vast team van marketingspecialisten,
en met een netwerk aan professionals. Leer ze alvast een beetje kennen!

Tjapko de Heus

Tjapko is een meester als het gaat om beeld. Of dit nu vastgelegd moet worden met video of op foto, Tjapko zorgt dat het verhaal dat jij wilt vertellen, op een heldere en aantrekkelijke manier wordt vastgelegd. Hij heeft zo’n 30 jaar ervaring maar blijft bescheiden. Zijn adviezen kun je vertrouwen.  Net als Nils en Arthur één van de Flexeteers.

Arthur Schiphorst

Arthur is kei in het vastleggen van ‘de essentie’ van bedrijven in woorden. Hiernaast is hij sterk in het schrijven van content voor websites, magazines, brochures, en tal van andere marketingmiddelen. Hij kan ook jouw klanten bellen voor referenties. Hij neemt een schat aan marketing- en communicatie-ervaring mee, en dat merk je op een positieve manier aan de samenwerking. Arthur is tevens Flexeteer.

Nils Meijer

Nils is een duizendpoot met meer dan 20 jaar ervaring in diverse aspecten van offline en online marketing. Hij is sterk in adviseren over marketing, het creëren van resultaat met creatieve ideeën en het creëren van content. Zoek je een ervaren sparringspartner en uitvoerend marketingspecialist? Dan is Nils jouw man.

Hans Dekker

Hans is een marketing-strateeg pur sang en een zwaargewicht in zijn klasse. Hij heeft de opleiding, de ervaring en heeft zelfs les gegeven in marketing. Zijn specialiteit is het her-positioneren van bedrijven om ervoor te zorgen dat deze effectiever de markt kunnen bewerken.

Benieuwd naar de voordelen van Holland Marketinghuis?

5 redenen om met Holland Marketinghuis te werken

Werken met Holland Marketinghuis betekent 360 graden-marketing en bied veel voordelen

Bekijk de voordelen