Onze missie

MKB-ondernemers in huis helpen met het woud aan marketing-mogelijkheden

Dát is waar Holland Marketinghuis voor staat. Wij vinden dat bedrijven in het MKB gemakkelijk het steeds ingewikkelder wordende marketing potentieel moet kunnen benutten. Om meer omzet te realiseren. En we vinden dat een ondernemer dit in huis aan een allround marketing-specialist moet kunnen overlaten, zonder direct een fortuin uit te geven. Geïnteresseerd?

Onze aanpak

In huis effectief aansturen van marketingleveranciers

Holland Marketinghuis levert professionele marketingregisseurs op locatie voor het MKB. Zij regelen alle marketingactiviteiten en zijn het aanspreekpunt voor jou als directeur. Beter nog: zij stellen eerst samen met jou een marketingplan op. Een marketingplan gericht op resultaat! Vervolgens regelen ze alle activiteiten met door ons geaccrediteerde leveranciers. En dat allemaal bij jou op locatie!

Onze partners

Goede en betrouwbare marketingpartners

Het succesvol uitvoeren van jouw marketingstrategie. Daar gaat het om!
En dat valt of staat met een goed en op elkaar ingespeeld team aan marketingleveranciers.
Holland Marketinghuis heeft een ruim netwerk van betrouwbare en professionele mediabedrijven. Eerlijk, gunstige prijs/kwaliteitverhouding en gericht op resultaat!
Specialisten die uitstekend kunnen samenwerken met jouw favoriete leveranciers.

Onze marketingregiseurs

Actieve regisseurs met een doe-mentaliteit

Jij als MKB-directeur bent gebaat bij een marketingspecialist die gepokt en gemazeld is op het gebied van marketing. Die jouw belangrijkste adviseur is en helpt bij de marketingstrategie en ‘Return On Investment’ hoog in het vaandel heeft staan. Die jou daarmee, naast meer omzet oplevert, tevens een hoop tijd, geld en zorgen bespaart. Dát is waar onze marketingregisseurs voor staan: actieve regie met een doe-mentaliteit dat is gericht op resultaat.

Begin vandaag met succesvolle marketing

Maak kennis met Holland Marketinghuis

Wil je weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Maak een afspraak